Connect with us

Nieuwste

Johnny de Mol houdt de eer aan zichzelf en verdwijnt van televisie

Johnny de Mol

Johnny de Mol kondigt aan per direct te stoppen met de presentatie van de talkshow HLF8. Hélène Hendriks neemt vanaf woensdag het roer over.

De beslissing komt er na beschuldigingen over seksueel misbruik van een vrouw. Dit komt bovenop de aangifte wegens poging doodslag van zijn ex. Ook nu ontkende hij de aantijgingen met klem, maar Johnny beseft nu wel dat zijn positie op televisie onhoudbaar is.

“Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken, is voor mij nu even niet te doen. Het valt me heel zwaar”, aldus Johnny.

De beschuldiging komt van een vrouw die beweert dat Johnny haar verdoofde met GHB en vervolgens misbruik van haar maakte. Een stichting die zich inzet voor slachtoffers van seksueel misbruik vroeg de presentator om opheldering.