Connect with us

Nieuwste

Johnny de Mol aan de kant geschoven: ‘Einde carrière’

Johnny de Mol

Talkshow HLF8 van Johnny de Mol loopt nog iets meer dan een maand. Daarna moet hij plaats ruimen voor de zomereditie van Shownieuws. “Het is voor hem toch gewoon einde carrière?”, klinkt het.

Ondanks alle kritiek zal Johnny de vijf resterende maanden van zijn praatprogramma gewoon uitzitten. De juridische strijd met zijn ex-verloofde Shima Kaes zal wellicht heel lang gaan duren. In de zomer zal wellicht aangekondigd worden dat HLF8 niet terugkeert wegens barslechte kijkcijfers.

Einde carrière

Johnny voorkomt dan gezichtsverlies door het op lage kijkcijfers te gooien. BNR-presentator Jelle Maasbach denkt dat het einde carrière is voor Johnny de Mol. Ook hij las de aangifte van zijn ex en schrok zich een hoedje. “Je ziet echt de meest bizarre details. Er zijn ook getuigen van geweest.”

Zelfs als er nog maar een klein beetje waarheid schuilt in de aangifte, zal Johnny het niet redden. “Zelfs ondanks het feit dat je vader een zender heeft en je een goede naam hebt in Hilversum”, merkt formatontwikkelaar Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen op.

Jelle haakt in: “Ja, het lijkt mij als je dit leest: einde carrière, maar ja…”