Connect with us

Nieuwste

John de Mol sleept Dennis Schouten voor de rechter

John de Mol

In de laatste aflevering van Roddelpraat beweren Dennis Schouten en Jan Roos dat John de Mol zwijggeld betaalden aan getuigen die zagen hoe Johnny de Mol zijn ex in elkaar timmerde. Als de uitzending online blijft en er komt geen rectificatie begint John de Mol een kort geding.

Dennis en Jan zitten zwaar in de nesten na de laatste aflevering van Roddelpraat. Ze beweren dat John de Mol 5.000 euro betaalde aan de mensen die zagen hoe zijn zoon Johnny zijn vriendin aftuigde.

Jan Roos vertelt onomwonden: “,Johnny de Mol, of John de Mol, alias familie de Mol, heeft alle getuigen van die vuistslag in The Harbour Club in Amsterdam 5000 euro betaald.” Volgens Jan is het echt waar. “Geverifieerd met bron en bewijs. Ook de zoon van de eigenaar van The Harbour Club heeft 5000 euro gekregen van de familie de Mol.”

Vandaag kregen ze meteen een briefje van de advocaat van de familie de Mol. “We moeten de aflevering verwijderen. We moeten niet meer zeggen wat we hebben gezegd. We moeten rectificeren. Anders volgt er een kort geding.”

Rijkste en machtigste man

De zaak tegen Famke Louise is klein bier vergelijken met wat hen nu boven het hoofd hangt. “Nu moeten we het dus gaan opnemen tegen de machtigste en rijkste man in het medialandschap. Dus we gaan maar eens lang en flink overleggen met MC Radboutje wat te doen.” John de Mol dreigt ook met een bodemprocedure voor de geleden schade. “Dat is juridisch voor we gaan je helemaal slopen.”