Connect with us

Nieuwste

John de Mol sleept Dennis Schouten voor de rechter

John de Mol

In de laatste aflevering van Roddelpraat beweren Dennis Schouten en Jan Roos dat John de Mol zwijggeld betaalden aan getuigen die zagen hoe Johnny de Mol zijn ex in elkaar timmerde. Als de uitzending online blijft en er komt geen rectificatie begint John de Mol een kort geding.

Dennis en Jan zitten zwaar in de nesten na de laatste aflevering van Roddelpraat. Ze beweren dat John de Mol 5.000 euro betaalde aan de mensen die zagen hoe zijn zoon Johnny zijn vriendin aftuigde.

Jan Roos vertelt onomwonden: “,Johnny de Mol, of John de Mol, alias familie de Mol, heeft alle getuigen van die vuistslag in The Harbour Club in Amsterdam 5000 euro betaald.” Volgens Jan is het echt waar. “Geverifieerd met bron en bewijs. Ook de zoon van de eigenaar van The Harbour Club heeft 5000 euro gekregen van de familie de Mol.”

Vandaag kregen ze meteen een briefje van de advocaat van de familie de Mol. “We moeten de aflevering verwijderen. We moeten niet meer zeggen wat we hebben gezegd. We moeten rectificeren. Anders volgt er een kort geding.”

Rijkste en machtigste man

De zaak tegen Famke Louise is klein bier vergelijken met wat hen nu boven het hoofd hangt. “Nu moeten we het dus gaan opnemen tegen de machtigste en rijkste man in het medialandschap. Dus we gaan maar eens lang en flink overleggen met MC Radboutje wat te doen.” John de Mol dreigt ook met een bodemprocedure voor de geleden schade. “Dat is juridisch voor we gaan je helemaal slopen.”

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending