-

Nieuwste

Jammerende Glennis Grace openhartig over Jumbo-knokpartij

Glennis Grace

Zangeres Glennis Grace kwam nog eens terug op de knokpartij in de Jumbo. Ze zegt dat ze de tijd zou willen terugdraaien.

In gesprek met RTL Boulevard vertelt de zangeres: “Ik heb spijt van de keuzes die ik heb gemaakt, zeker. Spijt is er zeker. Ik ben mens, [maar] dat wil niet zeggen dat je alles maar kunt doen. Maar het is gebeurd, ik kan het niet terughalen, kon ik het maar terughalen.”

Clubtour

In het kader van haar clubtour is Glennis ondertussen terug aan het optreden. Daarover zegt ze: “We moeten stap voor stap de toekomst in kijken. Weet je, ik ben een artiest, ik vind het het allermooist om op het podium te staan en mensen gelukkig te maken. Als ik de tijd kon terugdraaien, dan had ik dat meteen gedaan, zeker.”

Politiecel

Afgelopen februari is Glennis Grace aangehouden nadat ze met een knokploeg de Jumbo in Amsterdam kort en klein sloeg. Ze ging verhaal halen omdat haar zoon zou zijn aangevallen. De jongen had in de winkel een elektronische sigaret opgestoken en is daarop aangesproken. Nadat zij en enkele vrienden slaags raakten met de medewerkers moest ze enkele dagen in een politiecel doorbrengen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder