-

Nieuwste

Jaimie Vaes onthult droevige reden waarom ze voor bilfillers koos

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes liet haar derrière upgraden met bilfillers. Op haar Instagram Stories beantwoordt ze vragen hierover. De brunette geeft aan dat ze na een periode van veel stress – waarmee ze lijkt te verwijzen naar de mishandeling door Lil’ Kleine – heel wat kilootjes is verloren. Daardoor begon ze er overal op haar lichaam wat smaller uit te zien.

Jaimie legt uit: “Op deze manier kon ik toch wat volume creëren, zonder onder het mes te gaan.” En is ze zelf blij met het resultaat? “Ik ben er super blij mee. Het resultaat is heel mooi en natuurlijk geworden, precies waar ik op had gehoopt.”

Cadeau?

Ze hoefde niet lang te wachten om op haar nieuwe bilpartij te gaan zitten, want er is geen wachttijd na de behandeling. De kostprijs was 3.000 euro per 100 ml. Jaimie liet 250 ml injecteren, dus dat is zo’n 7.500 euro. Het is nog maar de vraag of Jaimie haar nieuwe billen zelf moest betalen of ze de behandeling in ruil voor publiciteit cadeau heeft gekregen van de kliniek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder