Connect with us

Nieuwste

Jaimie Vaes onthult droevige reden waarom ze voor bilfillers koos

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes liet haar derrière upgraden met bilfillers. Op haar Instagram Stories beantwoordt ze vragen hierover. De brunette geeft aan dat ze na een periode van veel stress – waarmee ze lijkt te verwijzen naar de mishandeling door Lil’ Kleine – heel wat kilootjes is verloren. Daardoor begon ze er overal op haar lichaam wat smaller uit te zien.

Jaimie legt uit: “Op deze manier kon ik toch wat volume creëren, zonder onder het mes te gaan.” En is ze zelf blij met het resultaat? “Ik ben er super blij mee. Het resultaat is heel mooi en natuurlijk geworden, precies waar ik op had gehoopt.”

Cadeau?

Ze hoefde niet lang te wachten om op haar nieuwe bilpartij te gaan zitten, want er is geen wachttijd na de behandeling. De kostprijs was 3.000 euro per 100 ml. Jaimie liet 250 ml injecteren, dus dat is zo’n 7.500 euro. Het is nog maar de vraag of Jaimie haar nieuwe billen zelf moest betalen of ze de behandeling in ruil voor publiciteit cadeau heeft gekregen van de kliniek.