-

Nieuwste

Heftige beelden: Ajax-fans pissen in de Kuip en vernielen wc’s

Ajax

Gisterenavond stonden Ajax en PSV tegenover elkaar in de bekerfinale. De fel bevochten strijd vond plaats in het stadion van Feyenoord, de Kuip. Heel wat supporters grepen de kans om zich zwaar te misdragen. Er ontstonden her en der vechtpartijen en enkele Ajax-fans wilden het stadion van hun aartsrivaal zo vies mogelijk achterlaten.

Het was al eerder bekend dat het gisteren weer goed uit de hand liep in de Kuip. Na afloop waren er relletjes en Ajax-fans gooiden vuurpijlen naar de ME.

Er vielen drie gewonden te betreuren en er zijn 22 arrestaties verricht. De verdachten maakten zich schuldig aan openlijk geweld, bezit en/of gooien van vuurwerk, drugsbezit of het niet gehoorzamen van politiebevelen.

Plassen

Op nieuwe beelden is ook te zien hoe Ajax-fans plassen in de Kuip. Ook de toiletten moesten er aan geloven.

Er zijn ook virale beelden van een vechtpartij in de tribune. Gemaskerde mannen raakten slaags en op nog andere beelden zien we een man met een bloedneus, die wordt afgevoerd door de politie.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder