Connect with us

Nieuwste

Grote onrust rond André Hazes: ook heel volgende jaar uit de running

André Hazes

André Hazes zal nog veel langer dan gedacht wegblijven. Volgens Privé duurt het nog minstens anderhalf jaar alvorens we hem terug op een podium zien.

Evert Santegoeds schrijft: “Eerder veegde hij het hele kalenderjaar 2022 zijn agenda al schoon, vandaag wordt duidelijk dat hij ook in 2023 zelfs ook nog grotendeels uitgeschakeld zal zijn. Pas in de herfst, dus niet eerder dan over anderhalf jaar, wil hij met een grootse comeback de draad weer oppakken!”

Grootse comeback

Santegoeds weet ook al hoe de comeback van André Hazes er gaat uitzien. “Pas in het najaar, wanneer hij dus twee jaar uit beeld is geweest, zou hij met een film en een concertreeks zijn comeback willen maken.”

Evert zegt dat dit in de entourage van de zanger voor heel wat onrust zorgt. “Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.” De mensen rond André moeten dus op zoek naar ander werk en binden zich aan andere artiesten, zoals Mart Hoogkamer.