Connect with us

Nieuwste

Groot verdriet voor Rogier: honden gedwongen uit huis geplaatst

Rogier Smit

Rogier krijgt een zware tegenslag te verwerken. Tijdens een wandeling met zijn twee labradors liep het onlangs goed fout. Nu moet hij zijn trouwe viervoeters een tijd missen. De honden zijn uit huis geplaatst en vertoeven op een zorgboerderij.

Na een ongelukkige val is Rogier afgevoerd naar het ziekenhuis. Toen hij zijn honden Brownie en Muffin wilde uitlagen, liep het mis.

Onhandige val

Rogier legt uit wat er precies gebeurde. “Ik struikelde en kwam keihard op mijn knie terecht. Waarover ik precies ben gestruikeld, weet ik eigenlijk nog steeds niet. Ik kermde van de pijn en kon niet meer opstaan.”

Een passant zag Rogier kermend van de pijn op de grond liggen en belde de hulpdiensten. “Met gillende sirene werd ik afgevoerd naar het ziekenhuis in Gouda.”

Daar bleek dat hij zijn knie gebroken had en dat een operatie nodig was. “Inmiddels ben ik geopereerd in het Medisch Centrum in Leeuwarden en de komende tijd moet ik uiteraard gaan revalideren.”

Honden uit huis

Vanwege zijn revalidatie kan hij dus niet meer voor zijn honden zorgen. De honden zitten nu bij een dame genaamd Lia, de oprichtster van Reservebaasje. Hoewel de beestjes in goede handen zijn, wil hij ze zo snel mogelijk terug.

Maar toch zal Rogier nog even moeten wachten. “Ik heb geen idee hoelang het gaat duren, maar zelf schat ik zo’n zes weken, ik ga er hard mee aan de slag, want dan kan ik tenminste mijn honden weer in mijn armen sluiten. Ik mis ze zo erg.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reservebaasje (@reservebaasje)