Connect with us

Nieuwste

Gordon bedankt vriend die hem van de dood redde

Gordon

Vandaag zet Gordon zijn goede vriend Patrick de Bruin in de bloemetjes. De twee zijn al meer dan 35 jaar bevriend en vandaag blaast Patrick 55 kaarsjes uit. Dat moet natuurlijk gevierd worden.

De presentator drukt zijn waardering voor zijn beste vriend uit op Instagram. Gordon steekt van wal: “Mijn allerliefste schat is vandaag jarig! 55! Waarvan ik al 35 jaar onderdeel mag zijn. Ik weet hoe hij de aandacht haat en dit ook niet leuk vind, maar hij verdiend het zo om in het zonnetje gezet te worden! Ik hou onvoorwaardelijk van hem en ben trots op om zijn vriend te zijn.”

Leven gered

De zanger en presentator vervolgt: “Door alles heen zijn we gekomen en echt zonder hem had ik hier niet eens meer geweest. Dus lieve Patrick de Bruin, wars van alle sociale media, van harte gefeliciteerd. Je bent de mooiste mens die ik ooit heb mogen ontmoeten! En 55 en er zo uitzien? Wauw! Hou van jou.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)