-

Nieuwste

Gordon bedankt vriend die hem van de dood redde

Gordon

Vandaag zet Gordon zijn goede vriend Patrick de Bruin in de bloemetjes. De twee zijn al meer dan 35 jaar bevriend en vandaag blaast Patrick 55 kaarsjes uit. Dat moet natuurlijk gevierd worden.

De presentator drukt zijn waardering voor zijn beste vriend uit op Instagram. Gordon steekt van wal: “Mijn allerliefste schat is vandaag jarig! 55! Waarvan ik al 35 jaar onderdeel mag zijn. Ik weet hoe hij de aandacht haat en dit ook niet leuk vind, maar hij verdiend het zo om in het zonnetje gezet te worden! Ik hou onvoorwaardelijk van hem en ben trots op om zijn vriend te zijn.”

Leven gered

De zanger en presentator vervolgt: “Door alles heen zijn we gekomen en echt zonder hem had ik hier niet eens meer geweest. Dus lieve Patrick de Bruin, wars van alle sociale media, van harte gefeliciteerd. Je bent de mooiste mens die ik ooit heb mogen ontmoeten! En 55 en er zo uitzien? Wauw! Hou van jou.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder