Connect with us

Nieuwste

Glennis Grace ontvlucht Nederland en emigreert naar exotische bestemming

Glennis Grace

Glennis Grace kreeg heel wat kritiek nadat ze een supermarkt in Amsterdam kort en klein schopte. Vorige week kwam ze met flauwe excuses, maar weinigen waren onder de indruk. Nu besloot de zangeres om Nederland achter zich te laten.

Glennis Grace vindt dat ze na alle heibel wel aan vakantie toe is. Ze pakte haar koffers om de batterijen op te laten in Curaçao.

In februari moest Glennis brommen nadat ze amok maakte in de Jumbo in Amsterdam. Ze ging verhaal halen na een ruzie tussen het personeel en haar rotverwende vijftienjarige zoon. De zangeres schakelde een knokploeg in om de winkel te slopen.

Pas op 1 april bood Glennis iets aan wat op excuses moest lijken. “Wat ik hiervan geleerd heb, is niet te handelen vanuit emotie. Dat is wat ik mijn zoon ook wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken. En natuurlijk moet ik ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat ik te maken heb met een puber van vijftien. Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak te impulsief is.”

Juice Channel merkt over haar vlucht naar het buitenland fijntjes op: “En Glenda is hier niet om aan zichzelf te werken, nee gewoon om even vakantie te vieren samen met haar liefje Dion.”