-

Nieuwste

Glennis Grace misdraagt zich opnieuw tijdens vlucht

Glennis Grace

Glennis Grace heeft zich andermaal misdragen. Nog weinig Nederlanders zijn fan van de zangeres nadat ze de Jumbo kort en klein sloeg. Glennis denkt daar zelf heel anders over, want tijdens de vlucht van Curaçao naar Amsterdam gedroeg ze zich uitermate verwaand.

Na de kritiek op haar gedrag vond Glennis het een uitstekend moment om vakantie te gaan vieren. Vorig weekend keerde ze weer terug om zich voor te bereiden op haar eerste concert sinds de heisa.

Opnieuw misdragen

Roddelpraat weet van een bron dat de zangeres het opnieuw te bont maakte tijdens de vlucht. “Vlogen van Curaçao naar Amsterdam. Ook daar heeft ze gewoon extreme kapsones”, zegt de bron. Glennis had een oorontsteking en vroeg haar vriend om wat ijs te halen bij het personeel. “Zegt hij: ‘heb je wat ijs voor de celebrity?’ Zegt de crew: ‘wie is dat dan?’ ‘Ja Glennis, Glennis Grace.”

Kapsones

Glennis en haar entourage blazen dus wel heel hoog van de toren, ondanks het feit dat de reputatie van de zangeres aan diggelen ligt. Een eerste concert in The Harbour Club is alvast afgezegd door de organisatie. Ze zien de zangeres met losse handjes liever niet meer komen. Voor het komende concert van donderdag hoopt ze een volle zaal te trekken, maar meer dan de helft van de kaarten is nog beschikbaar. Een vreselijke afgang dient zich aan.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder