Connect with us

Nieuwste

Glennis Grace misdraagt zich opnieuw tijdens vlucht

Glennis Grace

Glennis Grace heeft zich andermaal misdragen. Nog weinig Nederlanders zijn fan van de zangeres nadat ze de Jumbo kort en klein sloeg. Glennis denkt daar zelf heel anders over, want tijdens de vlucht van Curaçao naar Amsterdam gedroeg ze zich uitermate verwaand.

Na de kritiek op haar gedrag vond Glennis het een uitstekend moment om vakantie te gaan vieren. Vorig weekend keerde ze weer terug om zich voor te bereiden op haar eerste concert sinds de heisa.

Opnieuw misdragen

Roddelpraat weet van een bron dat de zangeres het opnieuw te bont maakte tijdens de vlucht. “Vlogen van Curaçao naar Amsterdam. Ook daar heeft ze gewoon extreme kapsones”, zegt de bron. Glennis had een oorontsteking en vroeg haar vriend om wat ijs te halen bij het personeel. “Zegt hij: ‘heb je wat ijs voor de celebrity?’ Zegt de crew: ‘wie is dat dan?’ ‘Ja Glennis, Glennis Grace.”

Kapsones

Glennis en haar entourage blazen dus wel heel hoog van de toren, ondanks het feit dat de reputatie van de zangeres aan diggelen ligt. Een eerste concert in The Harbour Club is alvast afgezegd door de organisatie. Ze zien de zangeres met losse handjes liever niet meer komen. Voor het komende concert van donderdag hoopt ze een volle zaal te trekken, maar meer dan de helft van de kaarten is nog beschikbaar. Een vreselijke afgang dient zich aan.