Connect with us

Nieuwste

Gezondheidstoestand van Gerard Joling nog altijd kritiek

Gerard Joling

Afgelopen maandag moest Gerard Joling verstek laten gaan voor een De Toppers-evenement in de Johan Cruiff ArenA. De oorzaak was een verwaarloosde longontsteking.

Het begon allemaal met een hoestje, maar dat is nu heel zwaar verergerd. Gerard Joling heeft al twee weken pijn in zijn long. De zanger was zo ziek, dat hij besloot om naar het ziekenhuis te gaan. Aanvankelijk bestond er vrees voor een longembolie, maar dat kon snel worden uitgesloten. De dokters namen bloed en urine af. Ze maakten ook longfoto’s. Nu krijgt Geer antibiotica en de hoop is dat die gaat aanslaan.

Heel ernstig

Topper Jeroen van der Boom wist meteen dat het serieus was. Hij kon Gerard onlangs nog in de ogen kijken. “En toen zag ik al wel dat het serieus was. Als Gerard niet komt, moet er echt iets aan de hand zijn. Ik wens hem enorm veel sterkte. Dat hij maar weer snel op het podium mag staan.”

Gerard geeft update vanuit ziekbed

De zanger laat nu vanaf zijn ziekbed weten: “Ik kreeg tien dagen geleden de griep. Geen corona, want dat is getest. Vervolgens kreeg ik daar een longontsteking overheen. Er zat ook vocht achter één van mijn longen, dat veroorzaakt de pijn. Het bizarre is dat het precies drie maanden geleden is dat mijn moeder stierf, in de nacht van 4 op 5 januari. Ik ben 4 april hier binnengebracht, ook met longontsteking dus. Ma had het aan beide longen… wat een vreselijke pijn moet zij hebben gehad!”

Gerard is wel zijn optimistische zelve. “De Toppers gaan als een speer, dat is dus superleuk. Het is krankzinnig, er staan zo veel optredens gepland het hele jaar. Ik dacht nog na twee coronajaren: heerlijk, weer optreden! Krijg je een longontsteking… Er komen nog wat onderzoeken aan en ik voel mij nog erg beroerd, maar ik blijf positief.”

Lees verder

Nieuwste

Hans Klok annuleert bruiloft: ‘We kunnen niet trouwen’

Hans Klok

Hans Klok bevestigde enkele maanden terug dat hij dit jaar nog gaat trouwen met Dann. Nu laat Hans weten dat de bruiloft niet doorgaat.

Hans legt uit: “Die bruiloft gaat echter niet gebeuren. We hebben het te druk en we gaan ook nog twee weken op huizenjacht in Valencia, omdat we daar iets willen kopen.”

Op dit moment kunnen ze ook gewoon niet trouwen. “Om überhaupt te kunnen trouwen, moet je eerst twee weken in ondertrouw zijn, en dat hebben Dann en ik nog niet eens geregeld.”

En zo lijken de trouwplannen op de lange baan geschoven. Ook in het najaar hebben ze geen tijd voor een bruiloft. Maar komt de grote dag er dan ooit nog wel? “We gaan zeker trouwen, alleen niet dit jaar. Ik vind Valentijnsdag 2023 ook een mooie dag. Dat ik wil trouwen heeft een romantische, maar ook een praktische reden. Ik wil dat alles goed geregeld is voor het geval er met mij iets gebeurt, en Dann er alleen voor komt te staan.”

Lees verder

Nieuwste

Triest: Mark Rutte beleeft eenzame vakantie

Mark Rutte

Vorige week vertrok Mark Rutte op vakantie naar het Oostenrijkse Tirol. Hij lijkt daar toch niet tot rust te komen. Zijn enige metgezel was zijn telefoon.

Het hotel waar hij verblijft beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie. In plaats van bij het zwembad te vertoeven, zat Rutte eenzaam op zijn balkon.

Rutte gaat twee keer per jaar op vakantie. In de winter gaat hij op wintersport en in de zomer een weekje naar New York. Beste vriend Koen Petersen getuigde hoe zijn vakanties verlopen en dat is altijd hetzelfde. “We zeggen altijd dat we nog makkelijker de videobanden van het jaar ervoor kunnen afspelen omdat we van die vaste ankerpunten hebben.” De premier verblijft altijd in dezelfde hotels en hij gaat altijd in dezelfde restaurants eten.

Moederziel alleen

Deze vakantie bracht Rutte echter alleen door. Op vakantiekiekjes is te zien dat de premier alleen maar met zijn telefoon bezig is. Op een foto is hij aan het bellen en op de andere aan het appen.

In het hotel was ook een clubje wandelvrienden aanwezig. Maar telkens als ze gingen wandelen bleef de premier alleen achter in het hotel. Blijkbaar is Rutte ook op vakantie de eenzaat waar hij in Nederland voor wordt aangezien.

Lees verder

Nieuwste

Maxime en Yolanthe krijgen ernstige waarschuwing van de politie

Yolanthe

Maxime Meiland en Yolanthe Cabau houden ervan om vakantiekiekjes van hun kinderen te delen. De politie waarschuwt beide dames dat ze dit beter niet doen. Het kan namelijk pedofielen op vieze gedachten brengen.

Yolanthe koos ervoor om zoontje Xess Xava altijd herkenbaar in beeld te brengen. Ze richtte zelfs een eigen Instagram op voor hem.

De politie vindt dit niet slim. Strategisch politiewoordvoerder Robbert Salome vertelt: “Als mensen een vakantiefoto van hun kind posten, denken ze: nu kan iedereen zien wat voor leuk kind ik heb. Die denken niet van: er zitten ook mensen met pedoseksuele gevoelens naar die foto te kijken. Die verspreiden deze foto vervolgens onder hun vrienden die daar dezelfde perverse gevoelens bij hebben.”

Ook Maxime krijgt waarschuwing

Uiteraard kan de politie niet verbieden dat BN’ers foto’s van hun kinderen delen. Toch willen ze hen daarvoor expliciet waarschuwen. “Het lijkt hartstikke leuk om foto’s van je kind in zijn of haar blote billetjes op het strand te posten, maar wat zij zien is dat er mensen met dat beeldmateriaal aan de haal gaan. Daar moeten mensen zich wel bewust van zijn.” Nu blijkt dat ook Maxime een waarschuwing kreeg.

Hoofd afschermen heeft geen zin

Andere BN’ers zoals Monique Westenberg brengen hun kinderen onherkenbaar in beeld door hun hoofd af te schermen. Maar dat heeft weinig zin volgens de politie. “Het gaat mensen die op zoek zijn naar deze beelden niet om het hoofd van een kind, maar om het lichaam. Het heeft wat dat betreft dus geen zin het gezichtje van je kind onherkenbaar te maken.”

Lees verder

Trending