-

Nieuwste

Gestoord: Sarah van Soelen steekt pumps van 600 euro in de fik

Sarah van Soelen

Tijdens een avondje stappen besloot Sarah van Soelen gisterenavond haar nieuwe Christian Louboutin pumps in te lopen. De peperdure hakken deden echter zoveel pijn aan haar voeten, dat ze besloot om de schoenen in brand te steken.

Het is geen geheim dat Sarah van mode houdt. Haar garderobe barst dan ook van de dure kledingstukken. Het maakt niet uit hoeveel het allemaal kost, want we zien haar vaak ook in dure merkkleding.

Dure pumps

Onlangs schafte ze zich een paar mooie pumps aan. Dat was met een hak van 120 millimeter echter geen goede keuze om te gaan stappen.

Heel wat volgers willen weten waar ze die hakken vandaan heeft, maar Sarah is direct eerlijk. “Ze zijn van Louboutin en worden na gisteravond in de brand gestoken. Het voelt nu alsof ik twee gebroken voeten heb.”

Een beetje research leert dat de pumps 600 euro kosten, maar dat deert de ex van André Hazes niet. Ze koopt de pumps om een avondje uit te gaan, om ze de volgende dag in de fik te steken!

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder