Connect with us

Nieuwste

Britney Spears (40) verwijdert spiraaltje en is opnieuw zwanger

Britney Spears

Britney Spears is opnieuw zwanger. Het is het derde kindje voor de zangeres en haar eerste met verloofde Sam Asghari.

Ze is zelf ook heel verrast met de zwangerschap. Op Instagram onthult Britney dat ze zwaarder werd en dat haar man eerst dacht dat ze zwanger was van eten. Uiteindelijk bleek een zwangerschapstest uit dat ze zwanger was.

Geheim

Nu is de zangeres heel blij met haar zwangerschap, maar dat was de vorige keren heel anders. “Dat is echt verschrikkelijk en vrouwen spraken er toen niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw klaagde met een baby in hun buik, maar nu praten vrouwen er elke dag over”, vertelt de zangeres.

Tegenwoordig rust er gelukkig geen taboe meer over het onderwerp. “Godzijdank hoeft die pijn geen geheim meer te blijven. Dit keer zal ik dagelijks yoga-oefeningen doen.”

Spiraaltje

Met haar ex-man Kevin Federline kreeg Britney twee kinderen, Jayden en Sean. Tijdens de rechtszaak tegen haar vader, die aangesteld was als haar curator, liet ze al verstaan dat ze nog een kind wilde. Haar vader eiste dat ze een spiraaltje droeg en vond dat zijn dochter niet meer zwanger mocht worden. Nu ze weer over haar eigen leven mag beslissen, liet ze het spiraaltje meteen verwijderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)