Connect with us

Nieuwste

Beelden: Zware explosie tijdens podcast met John van den Heuvel

John van den Heuvel

Middenin de podcast van Najib Amhali is John van den Heuvel opgeschrikt door een zware explosie. Hoewel de gastheer van zijn stoel springt, blijft de misdaadjournalist ijzig kalm.

John van den Heuvel krijgt al jaren bescherming vanwege de bedreigingen aan zijn adres. Overal waar hij komt gelden er strenge veiligheidsmaatregelen en krijgt hij bescherming. Collega’s vinden het zelfs een beetje akelig om met hem in één ruimte te zitten. “Ik dacht, stel die gast wordt nou beschoten, dan zit ik direct in de vuurlinie”, zei Martijn Koning eerder.

Zware explosie

Toen er tijdens een interview met John een zware explosie te horen was, schrok Najib Amhali zich dan ook een bult. Ze zitten rustig te keuvelen als er plots een luide knal te horen is. De drie praatgasten vallen compleet stil.

Je ziet de paniek in de ogen van Najib. Is dit een aanslag op John? Heeft hij weer eens enkele criminelen op stang gejaagd?

Wanneer Najib gaat kijken, blijkt het gelukkig loos alarm. “Ze renden weg. Kleine jongens. Vuurwerk in een raam.”