-

Nieuwste

Beelden: Verguisde Glennis Grace treedt op voor lege zaal

Glennis Grace

Glennis Grace beleefde gisterenavond een heel pijnlijke comeback. Haar optreden in Venlo trok amper 150 bezoekers. “Lang niet uitverkocht dus.”

Eerder was ze nog woest over de bewering van Telegraaf-journalist Jordi Versteegden dat haar tour allesbehalve was uitverkocht. Glennis was er snel bij om uit te schreeuwen dat de kaartverkoop loopt als een trein. Dan toch niet in Venlo. In de zaal met een capaciteit voor 550 mensen, waren er slechts 150 komen opdagen.

Opgenomen boodschap

De bezoekers kregen eerst een opgenomen boodschap te horen. Glennis Grace kwam terug op het Jumbo-incident. Ze riep dat haar moederhart ging kloppen toen haar zoon met een bebloed gezicht thuiskwam. De zangeres zegt dat ze niet anders kon dan verhaal halen.

“En dan… Duizenden donkere berichten vanaf een veilige plek geschreven. Oordelen gebaseerd op berichten die mijn kant van het verhaal geen eerlijke kans hebben gegeven. Maar vandaag zijn we hier. Met elkaar. Verbonden in onze liefde voor muziek. Vanavond laat ik al die negativiteit achter me en doe ik vol overgave waar ik het meest van geniet.”

(Lees verder onder de video)

Zorgen om veiligheid?

En waren de weinige bezoekers van het optreden dan niet bezorgd om hun eigen veiligheid. “Nee, ik niet. Dan sla ik mooi terug!”, vertelt een fan. Een andere bezoeker zegt niet voor Glennis te komen, maar voor haar stem. “Ik ga voor de artiest en niet voor de persoon, dus ik hou het gewoon gescheiden wat dat betreft.”

Afgesnauwd door fan

Een boze bezoekster deed haar verhaal voor de camera. De dame legt uit dat ze haar kaartjes kreeg voor haar verjaardag, maar dat was voor de knokpartij. Ze breekt Glennis behoorlijk af. “k vind dat ze leuk zingt, maar we hadden het er net nog over: als ik van tevoren dit had geweten, dan waren we niet gekomen, nee. Wat ik er in de media over gelezen heb, dan is het gewoon not done. Klaar. Je blijft van mensen af.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder