Connect with us

Nieuwste

Beelden: OnlyFans model steekt vriendje dood en post gewoon verder

model

Vorige week gebeurde er iets bizars in Miami. Daar stak een 25-jarige influencer haar vriendje dood en postte gewoon verder op haar OnlyFans-account.

De 25-jarige Courtney Clenney (die op Instagram de naam Courtney Tailor aanneemt) is best een bekende naam in het OnlyFans-wereldje. De blondine verdiende sloten geld met haar accounts en had niet minder dan twee miljoen volgers. Courtney deelde haar successen met haar vriend Christian Obumseli (27), maar vorige zondag liep het goed fout. Ze stak hem dood.

Gewoon verder posten

Courtney belde zelf het noodnummer nadat ze Christian in zijn nek had gestoken. Online doken beelden op van de aanhouding en van hoe de vrouw helemaal onder het bloed op de vloer zit. Het bizarre is dat ze na het incident gewoon verder video’s bleef posten, alsof er helemaal niets gebeurd was.