Connect with us

Nieuwste

Beelden: Mike Tyson slaat irritante medepassagier op vliegtuig in elkaar

Mike Tyson

Er circuleren beelden van hoe de Amerikaanse bokskampioen Mike Tyson slaags raakt met een medepassagier op een vliegtuig. De man in kwestie bleef hem onophoudelijk lastigvallen. Tyson ging door het lint en deelde de passagier enkele rake klappen uit.

Het voorval vond plaats op een vlucht van San Francisco naar Florida. Enkele minuten na het instappen haalde de bokser uit naar de medepassagier.

Dronken?

De bokskampioen bleef aanvankelijk heel vriendelijk. De man bleef hem echter irriteren en toen ging het fout. De man bleef maar praten tegen Tyson, waarna hij zijn geduld verloor en de man te lijf ging.

Volgens TMZ was het slachtoffer onder invloed. Op de beelden is te zien dat hij enkele rake klappen moet incasseren. Ook heeft hij bloed ter hoogte van zijn slaap. De passagier zou een klacht hebben ingediend. Tyson reageerde nog niet.