-

Nieuwste

Beelden: Mark Gillis rijdt bijna fietser van zijn sokken

Mark Gillis

Mark Gillis heeft een zware tijd achter de rug. De zoon van Peter Gillis zegt dat hij nog altijd zwaar getraumatiseerd is door de overval van vorig jaar. Misschien is het wel daarom dat hij niet zo geconcentreerd achter het stuur zit. Uit deze beelden blijkt dat hij bijna een fietser die van rechts kwam overhoop heeft gereden.

Nu lijkt er toch een doorbraak te komen in het onderzoek naar de overval op Mark Gillis. Ondertussen is een 39-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De politie heeft ook zicht op nog andere daders.

Mark Gillis zegt dat hij heel blij is met de aanhouding en nauw contact onderhoudt met de recherche. “Ze zullen wel een hartig woordje met hem spreken. Misschien vertelt hij iets, misschien niet.”

Toch is de concentratie bij Mark Gillis nog ver te zoeken. Uit deze beelden blijkt dat hij ei zo na een fietser van zijn sokken reed toen hij een ritje maakte in een snelle bolide. Op de achtergrond horen we beter nog zeggen: “Dat is iets anders dan een golfkarretje he.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.? (@meervoormannen)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder