Connect with us

Nieuwste

Beelden: Mark Gillis rijdt bijna fietser van zijn sokken

Mark Gillis

Mark Gillis heeft een zware tijd achter de rug. De zoon van Peter Gillis zegt dat hij nog altijd zwaar getraumatiseerd is door de overval van vorig jaar. Misschien is het wel daarom dat hij niet zo geconcentreerd achter het stuur zit. Uit deze beelden blijkt dat hij bijna een fietser die van rechts kwam overhoop heeft gereden.

Nu lijkt er toch een doorbraak te komen in het onderzoek naar de overval op Mark Gillis. Ondertussen is een 39-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De politie heeft ook zicht op nog andere daders.

Mark Gillis zegt dat hij heel blij is met de aanhouding en nauw contact onderhoudt met de recherche. “Ze zullen wel een hartig woordje met hem spreken. Misschien vertelt hij iets, misschien niet.”

Toch is de concentratie bij Mark Gillis nog ver te zoeken. Uit deze beelden blijkt dat hij ei zo na een fietser van zijn sokken reed toen hij een ritje maakte in een snelle bolide. Op de achtergrond horen we beter nog zeggen: “Dat is iets anders dan een golfkarretje he.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.? (@meervoormannen)