-

Nieuwste

Beelden: Lil’ Kleine heeft nieuwe vlam

Lil' Kleine

Ondertussen is het zo helder als pompwater dat de relatie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes definitief voorbij is. De rapper zit momenteel in Thailand om aan zichzelf te werken. Dat doet hij blijkbaar niet alleen.

In de talkshow Khalid & Sophie was Jaimie Vaes heel openhartig over haar situatie. Het komt nooit meer goed met Lil’ Kleine. Het enige wat hen nog een beetje verbindt, is hun zoontje Lío. De komende tijd gaat de artiest aan zichzelf werken om een beter vader te zijn.

Daten in Thailand

Showbizzkanaal Juice Channel zegt dat Kleine met heel andere dingen bezig is in Thailand. “Wij hebben vandaag van onze bronnen vernomen dat Lil’ Kleine in Thailand niet stilzit en daar een nieuwe potentiële liefde heeft gevonden. De dame in kwestie heet Robin en ze zijn sinds kort aan het daten. Dat kan daar natuurlijk in alle rust omdat ze niet worden lastiggevallen door pers.”

Mooie dame

Wellicht gaat het om Robin Ruth uit Amsterdam. Uit haar Instagram blijkt dat ze de hele wereld rondreist, en nu zit ze ook in Thailand.

Jaimie volgt de vrouw ook op Instagram. Dat doet vermoeden dat de rapper Robin al kende nog voor hij haar tegenkwam in Azië. De grote vraag is dan ook of ze weldra als stelletje terugkeren naar Nederland?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder