Connect with us

Nieuwste

Beelden: Lil’ Kleine heeft nieuwe vlam

Lil' Kleine

Ondertussen is het zo helder als pompwater dat de relatie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes definitief voorbij is. De rapper zit momenteel in Thailand om aan zichzelf te werken. Dat doet hij blijkbaar niet alleen.

In de talkshow Khalid & Sophie was Jaimie Vaes heel openhartig over haar situatie. Het komt nooit meer goed met Lil’ Kleine. Het enige wat hen nog een beetje verbindt, is hun zoontje Lío. De komende tijd gaat de artiest aan zichzelf werken om een beter vader te zijn.

Daten in Thailand

Showbizzkanaal Juice Channel zegt dat Kleine met heel andere dingen bezig is in Thailand. “Wij hebben vandaag van onze bronnen vernomen dat Lil’ Kleine in Thailand niet stilzit en daar een nieuwe potentiële liefde heeft gevonden. De dame in kwestie heet Robin en ze zijn sinds kort aan het daten. Dat kan daar natuurlijk in alle rust omdat ze niet worden lastiggevallen door pers.”

Mooie dame

Wellicht gaat het om Robin Ruth uit Amsterdam. Uit haar Instagram blijkt dat ze de hele wereld rondreist, en nu zit ze ook in Thailand.

Jaimie volgt de vrouw ook op Instagram. Dat doet vermoeden dat de rapper Robin al kende nog voor hij haar tegenkwam in Azië. De grote vraag is dan ook of ze weldra als stelletje terugkeren naar Nederland?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Ruth (@robinavrahami)

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending