Connect with us

Nieuwste

Beelden: Drone vliegt keihard tegen Maan aan tijdens optreden

Maan

Het voorbije weekend gaf Maan een optreden op Paaspop. Het was een onvergetelijk optreden. Er knalde namelijk een drone tegen de zangeres aan.

Maan deelt de beelden van het rare, maar hilarische ongeluk op Instagram. Het gaat even helemaal mis tijdens haar optreden met Snelle. Voor het optreden kreeg ze de vraag of er een drone op haar hand mocht landen. Tot daar ging alles nog goed, maar daarna liep het goed fout.

Als Maan de drone terug wil weggooien om weer te laten vliegen, knalt hij keihard tegen haar aan. Even zit de drone zelfs vast in haar lokken. Op de beelden is goed te zien dat Maan even heel angstig is.

Gelukkig komt er snel iemand de drone uit haar haren ontwarren. Vervolgens zingt Maan lustig verder alsof er niets is gebeurd. Het moment is te zien vanaf minuut 1:52.