Connect with us

Nieuwste

Beelden: Agressieve gek wil vader in bijzijn baby op treinspoor gooien

treinsporen

Afgelopen zomer is een jonge vader in Amsterdam bijna op de treinsporen gegooid door een onbekende metroreiziger. Uit nieuwe beelden van de politie blijkt dat dit gebeurde in het bijzijn van zijn vrouw en babydochtertje van negen maanden.

De politie maakt nog steeds jacht op deze buitengewoon agressieve man. Een simpele woordenwisseling op metrostation Overamstel was voldoende om de man compleet door het lint te laten gaan. De vader maakte wat kiekjes van zijn baby. Een passagier spreekt hem aan in het Engels en denkt dat hij foto’s van hem maakte. De vrouw zegt nog dat het een misverstand is en verwijdert zelfs een filmpje. Dat mag niet baten, want de man gaat compleet over de rooie.

Geschopt, geslagen en gebeten

Wanneer het gezin uitstapt op station Overamstel gaan de poppen pas echt aan het dansen. De gestoorde man blijft schreeuwen naar de vader, maar deze keer blijft het niet bij verbaal geweld.

De verdachte wil maar niet kalmeren en slaat een beker koffie uit de hand van de jonge vader. De beker belandt in de kinderwagen van het kind. Daarna begint de man de vader te slaan, schoppen en bijten. Hij probeert hem tot tweemaal toe op de sporen te duwen. Gelukkig raakte de baby niet gewond, omdat de koffie niet meer heet was.

Opsporing Verzocht deelde nu geblurde en niet geblurde beelden van het incident. De politie hoopt hem eindelijk te pakken te krijgen.

Nieuwste

Let op: Deze Funda-woning heeft een wel heel bijzondere verrassing aan de binnenkant

We weten uit ervaring dat Funda een ontzettend mooi platform is om lekker op te verdwalen. Je begint met kijken in je eigen buurt en eindigt vaak op plekken waar je op voorhand niet aan gedacht had. Het huis wat we op dit moment uitlichten is al verkocht maar willen we je niet ontnemen. Dit huis heeft een bijzondere verrassing voor ons.

Voordat je al te enthousiast gaat worden willen we je alvast waarschuwen voordat je blind gaat bieden op deze woning. Deze woning in Haarlem is veel besproken en tevens ook ontzettend veel bekeken op Funda. Kijken jullie even mee naar de binnenkant? Let goed op! Wat valt jou op?

Bizar

We zullen je enthousiasme ietwat temperen, want we weten niet of het een goede of slechte verrassing is. De woning heeft namelijk wel een. binnenzwembad, maar het is niet wat je er in de eerste instantie van verwacht. Anyhow: Genoeg gekletst. Neem zelf maar eens een kijkje!

Zoveel vragen

Bij het zien van deze woning schieten er zoveel vragen door ons hoofd. Zoal: wie heeft hier gewoond, wat is er hier gebeurd? En waarom staat er in hemelsnaam een zwembad midden in een van de slaapkamers? Als iemand de antwoorden heeft… We horen het graag.
Wat vind jij van dit Funda-pareltje? Deel je mening met ons in de reacties!

Lees verder

Holland

Vreselijk nieuws Prinses Mabel (54): ‘Kanker vastgesteld’

Prinses Mabel verloor eerder al haar echtgenoot prins Friso en nu blijkt het noodlot opnieuw toe te slaan…

Bij Mabels jongere zus Nicoline blijkt kanker te zijn vastgesteld. Al blijft het onduidelijk hoe het nu juist met Nicoline gesteld is…

Op haar eigen website recenseert Nicoline Wisse Smit het boek “Gevoel voor tumor” en in haar tekst wordt duidelijk dat ook bij Nicoline zelf kanker werd vastgesteld…

“De inhoudsopgave van het boek raakt de onderwerpen die mij bezighouden, zoals chemo, het ziekenhuis als microkosmos en hoe om te gaan met bezoek. Herkenning volop”, klinkt Nicoline in eerste instantie nog positief over het boek. Maar nadien loopt het fout…

“De inhoud zelf raakt me echter minder dan dat ik op basis van de inhoudsopgave verwacht”, geeft de zus van prinses Mabel toe. Bovendien bezorgde het haar een onterechte angst…

“Bovendien maakt het hoofdstuk over bestraling me doodsbang – een woord met een dubbele lading in dit geval – voor iets dat in mijn geval (en dus in werkelijkheid) meevalt”, verwijst Nicoline naar haar eigen behandeling tegen kanker.
Het is echter onduidelijk hoe het momenteel met de gezondheid van Nicoline gesteld is en tegen welke kanker ze vecht.

Lees verder

Nieuwste

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending