Connect with us

Nieuwste

Beelden: Agressieve gek wil vader in bijzijn baby op treinspoor gooien

treinsporen

Afgelopen zomer is een jonge vader in Amsterdam bijna op de treinsporen gegooid door een onbekende metroreiziger. Uit nieuwe beelden van de politie blijkt dat dit gebeurde in het bijzijn van zijn vrouw en babydochtertje van negen maanden.

De politie maakt nog steeds jacht op deze buitengewoon agressieve man. Een simpele woordenwisseling op metrostation Overamstel was voldoende om de man compleet door het lint te laten gaan. De vader maakte wat kiekjes van zijn baby. Een passagier spreekt hem aan in het Engels en denkt dat hij foto’s van hem maakte. De vrouw zegt nog dat het een misverstand is en verwijdert zelfs een filmpje. Dat mag niet baten, want de man gaat compleet over de rooie.

Geschopt, geslagen en gebeten

Wanneer het gezin uitstapt op station Overamstel gaan de poppen pas echt aan het dansen. De gestoorde man blijft schreeuwen naar de vader, maar deze keer blijft het niet bij verbaal geweld.

De verdachte wil maar niet kalmeren en slaat een beker koffie uit de hand van de jonge vader. De beker belandt in de kinderwagen van het kind. Daarna begint de man de vader te slaan, schoppen en bijten. Hij probeert hem tot tweemaal toe op de sporen te duwen. Gelukkig raakte de baby niet gewond, omdat de koffie niet meer heet was.

Opsporing Verzocht deelde nu geblurde en niet geblurde beelden van het incident. De politie hoopt hem eindelijk te pakken te krijgen.