Connect with us

Nieuwste

Anouk stapt tijdens eigen concert in huwelijksbootje

Anouk

Anouk zou maar wat graag publiekelijk in het huwelijksbootje stappen. Ze wil trouwen tijdens haar concert op 11 juni op het Malieveld in Den Haag. De vertelde de zangeres bij Jinek. De gemeente Den Haag moet nog wel toestemming verlenen.

Verloofde Dominique wil de bruiloft uitgebreid vieren, zegt Anouk. “En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden.”

Feestkleding

Anouk nodigt ook meteen Jinek uit en vraagt haar om in feestkleding te komen. “Want waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond, dus ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen.”

Ze zegt waarschijnlijk omdat de gemeente nog toestemming moet geven. De burgemeester is naar verluidt heel positief. Anouk wil dat iedereen zich aan de dresscode houdt: feestelijk.