-

Nieuwste

André verrast Monique met bijzonder liefdesarmbandje

André en Monique

Monique kreeg van haar zoontje Dré een speciaal armbandje met het woord mama. Het is hetzelfde bandje dat André Hazes vorig jaar nog kreeg van Monique voor Vaderdag, maar dan met papa op. André vond het zo mooi dat hij besloot om het ook aan Monique te geven.

“Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag”, schreef Monique toen bij een kiekje van André die het bandje droeg. Dré had het woord papa geschreven met een hartje erbij en dat lieten ze dan bij een juwelier in het bandje graveren.

Nu heeft Monique dus exact hetzelfde bandje gekregen, maar dan met het woordje mama erin gegraveerd.

Liefdeshereniging

Het is niet duidelijk wanneer Monique dit mooie presentje kreeg. Zoontje Dré gaf zijn ouders eerder al liefdesarmbandjes. Monique deelde onlangs een foto waarop ze alle drie hetzelfde bandje dragen. Op het bandje van zijn vader stond oneindig en op het andere bandje zijn eigen initialen. “Geschreven door Dré. Zoveel houden we van elkaar.”

Dré vind het natuurlijk geweldig dat hij zijn ouders zo weer wat dichter bij elkaar brengt. André en Monique vertoeven momenteel in Amerika, waar ze aan hun relatie werken.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder