-

Nieuwste

André Hazes zegt benefiet voor Oekraïne af: ‘Heel moeilijke periode’

André Hazes

Wesley Sneijder organiseerde vorig weekend een benefietwedstrijd voor Oekraïne. André Hazes was ook aangekondigd, maar die zegde op het allerlaatste moment af. “Hij zit in een lastige periode”, klinkt het.

De voetbalclub DHSC van Sneijder organiseerde een inzamelactie voor de slachtoffers van de oorlog. Onder anderen Mart Hoogkamer en Rolf Sanchez speelden een potje voetbal tegen een groep influencers.

Bang van de media?

Het is bekend dat Wesley en André de beste vrienden zijn. Daarom zou ook hij meedoen aan de wedstrijd. De zanger zegde op het laatste ogenblik toch af. De media was natuurlijk talrijk aanwezig, maar volgens coach Roy van Rossum was dat niet de reden voor de afzegging. Hij onthulde aan De Telegraaf: “Hij zit gewoon even in een lastige periode. Dat hebben we allemaal weleens.”

Fel vermagerd

André was onlangs wel nog aanwezig bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Het grote nieuws was vooral zijn uiterlijk. De zanger is fel vermagerd en de fans maakten zich ernstig zorgen over zijn gezondheid.

Moeder Rachel stelt de fans gerust. “Hij is nu herstellende van corona en daar bovenop kreeg hij een zware griep. Daarom zag hij er bij Holland Zingt Hazes zo anders uit. En hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder