Connect with us

Nieuwste

André Hazes zegt benefiet voor Oekraïne af: ‘Heel moeilijke periode’

André Hazes

Wesley Sneijder organiseerde vorig weekend een benefietwedstrijd voor Oekraïne. André Hazes was ook aangekondigd, maar die zegde op het allerlaatste moment af. “Hij zit in een lastige periode”, klinkt het.

De voetbalclub DHSC van Sneijder organiseerde een inzamelactie voor de slachtoffers van de oorlog. Onder anderen Mart Hoogkamer en Rolf Sanchez speelden een potje voetbal tegen een groep influencers.

Bang van de media?

Het is bekend dat Wesley en André de beste vrienden zijn. Daarom zou ook hij meedoen aan de wedstrijd. De zanger zegde op het laatste ogenblik toch af. De media was natuurlijk talrijk aanwezig, maar volgens coach Roy van Rossum was dat niet de reden voor de afzegging. Hij onthulde aan De Telegraaf: “Hij zit gewoon even in een lastige periode. Dat hebben we allemaal weleens.”

Fel vermagerd

André was onlangs wel nog aanwezig bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Het grote nieuws was vooral zijn uiterlijk. De zanger is fel vermagerd en de fans maakten zich ernstig zorgen over zijn gezondheid.

Moeder Rachel stelt de fans gerust. “Hij is nu herstellende van corona en daar bovenop kreeg hij een zware griep. Daarom zag hij er bij Holland Zingt Hazes zo anders uit. En hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder.”