-

Nieuwste

Ali B haalt uit naar Marco Borsato: ‘Ik ben onschuldig, hij zeker veroordeeld’

Ali B

Eerder raakte bekend dat Ali B voorgoed naar Marokko zou vertrekken. Nu komt hij binnen enkele weken toch terug naar Nederland voor zijn proces. Daar maakt hij zich allerminst zorgen over. De rapper houdt zijn onschuld staande.

Het is niet bekend hoe lang Ali B zal blijven, maar de intentie is er om terug te keren voor zijn proces. In mei moet hij voorkomen.

Onschuldig

Momenteel vertoeft Ali B, waar hij met een bron sprak over het proces. “Ali zei dus tegen die mensen in Dubai: ‘Ik ben onschuldig, ik heb niets gedaan. En waar dit allemaal om draait gaat om negen jaar geleden en dat was met instemming”, weet Jan Roos in Roddelpraat.

Emigreren

De bron geeft aan dat de rapper binnen drie weken terugkomt naar Nederland voor zijn proces. Een familielid beweerde eerder dat hij definitief naar Marokko emigreert. “Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen, dat zijn de woorden van een familielid. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven”, vertelde Yvonne Coldeweijer eerder.

Volgens de bron is Ali B dat nu niet meer van plan. Voorlopig zou hij dan in Nederland blijven. De rapper heeft wel aangegeven dat hij uit de spotlights wil blijven en dus niet meer zal terugkeren op televisie.

Marco en Jeroen wel schuldig

De rapper is hoegenaamd niet bang om veroordeeld te worden, want hij blijft volhouden dat hij compleet onschuldig is. Ali zegt dat dit niet geldt voor Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. In het gesprek liet hij verstaan dat zij zeker wel veroordeeld zullen worden.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder