Connect with us

Nieuwste

Ali B haalt uit naar Marco Borsato: ‘Ik ben onschuldig, hij zeker veroordeeld’

Ali B

Eerder raakte bekend dat Ali B voorgoed naar Marokko zou vertrekken. Nu komt hij binnen enkele weken toch terug naar Nederland voor zijn proces. Daar maakt hij zich allerminst zorgen over. De rapper houdt zijn onschuld staande.

Het is niet bekend hoe lang Ali B zal blijven, maar de intentie is er om terug te keren voor zijn proces. In mei moet hij voorkomen.

Onschuldig

Momenteel vertoeft Ali B, waar hij met een bron sprak over het proces. “Ali zei dus tegen die mensen in Dubai: ‘Ik ben onschuldig, ik heb niets gedaan. En waar dit allemaal om draait gaat om negen jaar geleden en dat was met instemming”, weet Jan Roos in Roddelpraat.

Emigreren

De bron geeft aan dat de rapper binnen drie weken terugkomt naar Nederland voor zijn proces. Een familielid beweerde eerder dat hij definitief naar Marokko emigreert. “Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen, dat zijn de woorden van een familielid. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven”, vertelde Yvonne Coldeweijer eerder.

Volgens de bron is Ali B dat nu niet meer van plan. Voorlopig zou hij dan in Nederland blijven. De rapper heeft wel aangegeven dat hij uit de spotlights wil blijven en dus niet meer zal terugkeren op televisie.

Marco en Jeroen wel schuldig

De rapper is hoegenaamd niet bang om veroordeeld te worden, want hij blijft volhouden dat hij compleet onschuldig is. Ali zegt dat dit niet geldt voor Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. In het gesprek liet hij verstaan dat zij zeker wel veroordeeld zullen worden.