-

Nieuwste

Zoontje Lío woont niet langer bij Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Lil’ Kleine zit momenteel voor een agressietraining in Thailand, waardoor hij zijn zoontje lange tijd moet missen. Maar hij is niet de enige. Nu blijkt dat ook Jaimie Vaes niet meer bij haar zoon Lío woont. Haar stiefvader heeft de zorg om de jongen voorlopig op zich genomen.

“Lío verblijft voorlopig in Scheveningen waar de familie van Jaimie woont. Dit werd duidelijk uit meerdere gesprekken met bekenden rond het stel”, weet showbizzkanaal Reality FBI.

Na de mishandeling door de rapper was Jaimie Vaes bang om haar zoontje te verliezen. Meerdere instanties kwamen bij haar langs, waaronder de kinderbescherming. Ze kreeg een voogd en daarna zou besloten worden of Lío bij een van zijn ouders mocht blijven.

Bijkomen

De zorg van Lío is dus inmiddels overgedragen aan de stiefvader van de brunette. “Bij de stiefvader is Lío volgens die bekenden in goede handen en is hij maar wat blij om Lío om zich heen te hebben”, klinkt het nog.

Dat geeft Jaimie de nodige rust en tijd om van de situatie bij te komen. Omdat haar zoontje bij haar familie is, kan ze natuurlijk langskomen wanneer ze wil.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder