Connect with us

Nieuwste

Zoontje Lío woont niet langer bij Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Lil’ Kleine zit momenteel voor een agressietraining in Thailand, waardoor hij zijn zoontje lange tijd moet missen. Maar hij is niet de enige. Nu blijkt dat ook Jaimie Vaes niet meer bij haar zoon Lío woont. Haar stiefvader heeft de zorg om de jongen voorlopig op zich genomen.

“Lío verblijft voorlopig in Scheveningen waar de familie van Jaimie woont. Dit werd duidelijk uit meerdere gesprekken met bekenden rond het stel”, weet showbizzkanaal Reality FBI.

Na de mishandeling door de rapper was Jaimie Vaes bang om haar zoontje te verliezen. Meerdere instanties kwamen bij haar langs, waaronder de kinderbescherming. Ze kreeg een voogd en daarna zou besloten worden of Lío bij een van zijn ouders mocht blijven.

Bijkomen

De zorg van Lío is dus inmiddels overgedragen aan de stiefvader van de brunette. “Bij de stiefvader is Lío volgens die bekenden in goede handen en is hij maar wat blij om Lío om zich heen te hebben”, klinkt het nog.

Dat geeft Jaimie de nodige rust en tijd om van de situatie bij te komen. Omdat haar zoontje bij haar familie is, kan ze natuurlijk langskomen wanneer ze wil.