Connect with us

Nieuwste

Zoontje Lío woont niet langer bij Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Lil’ Kleine zit momenteel voor een agressietraining in Thailand, waardoor hij zijn zoontje lange tijd moet missen. Maar hij is niet de enige. Nu blijkt dat ook Jaimie Vaes niet meer bij haar zoon Lío woont. Haar stiefvader heeft de zorg om de jongen voorlopig op zich genomen.

“Lío verblijft voorlopig in Scheveningen waar de familie van Jaimie woont. Dit werd duidelijk uit meerdere gesprekken met bekenden rond het stel”, weet showbizzkanaal Reality FBI.

Na de mishandeling door de rapper was Jaimie Vaes bang om haar zoontje te verliezen. Meerdere instanties kwamen bij haar langs, waaronder de kinderbescherming. Ze kreeg een voogd en daarna zou besloten worden of Lío bij een van zijn ouders mocht blijven.

Bijkomen

De zorg van Lío is dus inmiddels overgedragen aan de stiefvader van de brunette. “Bij de stiefvader is Lío volgens die bekenden in goede handen en is hij maar wat blij om Lío om zich heen te hebben”, klinkt het nog.

Dat geeft Jaimie de nodige rust en tijd om van de situatie bij te komen. Omdat haar zoontje bij haar familie is, kan ze natuurlijk langskomen wanneer ze wil.

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending