Connect with us

Nieuwste

Spectaculaire beelden van zware overval op Mark Gillis

Mark Gillis

Mark Gillis was eind vorig jaar het slachtoffer van een zware overval op vakantiepark Prinsenmeer. Het onderzoek naar de daders loopt nog. De politie kan best wat hulp gebruiken. De beelden van de overval worden komende week op televisie uitgezonden.

Drie mannen schopten en sloegen Mark Gillis, en bonden hem vervolgens vast. Ondertussen gingen de boeven op zoek naar waardevolle spullen en geld.

Bewakingsbeelden

In het chalet van Mark hangen bewakingscamera’s en die konden de daders vastleggen. De politie heeft verder geen aanwijzingen en daarom besloten ze om de beelden te tonen. “Er worden reconstructie- en bewakingsbeelden getoond waarop ook de daders te zien zijn”, meldt de vader van Mark, Peter Gillis, op zijn Instagram. “Met jullie hulp hopen we ze te vinden. Ook vertelt Mark zelf over die vreselijke nacht van 6 op 7 november.” De beelden worden maandag getoond op Omroep Brabant.

Trauma

Mark pikte de draad weer op, maar kan geen rust vinden totdat de daders zijn opgepakt. “Ik keek voorheen al over mijn schouder, maar de laatste tijd continu. Ik praat ook nog steeds met slachtofferhulp, want daar heb ik baat bij”, aldus Mark.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)