-

Economie

Russische diplomaat dreigt: ‘We hebben recht om kernoorlog te beginnen’

kernbom

Een Russische diplomaat heeft gezegd dat Rusland het recht heeft om kernwapens te gebruiken wanneer er een provocatie is van de NAVO. Stevenen we af op een kernoorlog?

Dmitry Polyanskiy, de Russische afgezant bij de VN, uitte de heftige waarschuwing nadat een woordvoerder het gebruik van kernwapens niet uitsloot bij een existentiële dreiging. Gevraagd of Rusland zomaar kan dreigen met een nucleaire oorlog, zei Polyanskiy tegen Sky News: “Als Rusland door de NAVO wordt geprovoceerd, als de NAVO Rusland aanvalt, waarom niet, we zijn een nucleaire macht.”

“Het is misschien niet meteen goed om te zeggen. Maar het is ook niet goed om Rusland te bedreigen, en dat men probeert tussen te komen”, zei de diplomaat nog.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder