Connect with us

Nieuwste

Roy Donders richt nu al kinderkamer in: ‘Baby op komst’

Roy Donders

Enkele weken terug stelde Roy Donders zijn nieuwe liefde voor. Roy verloor zijn hart aan een vrouw, en dat is niemand minder dan Michelle Bibi. Nu blijkt uit een video op Instagram dat Roy al druk in de weer is met de inrichting van een kinderkamer. Zou Bibi nu al zwanger zijn?

Roy is tot achter zijn oren verliefd en dat laat hij maar al te graag weten. Onlangs verscheen er een video van hem en Bibi waarin ze een kinderkamer klaarmaken.

Vurige kinderwens

Het kan geen toeval zijn dat Roy onlangs onthulde dat hij een vurige kinderwens heeft. “In mijn beleving is hij 100 procent homo. Ik had er nooit aan getwijfeld dat hij biseksuele gevoelens had”, vertelde zijn ex Marvin. “Ik denk dat Roy nog een kinderwens heeft. Dus ik denk dat hij zoiets had van ja… Met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’.”

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beelden van de kinderkamer voor de nodige geruchten zorgen. Deze kamer is echter niet bedoeld voor een baby. De kinderkamer is namelijk voor het dochtertje van Michelle.