-

Nieuwste

Rachel Hazes spreekt zich uit over liefdeshereniging André en Monique

Rachel Hazes

De afgelopen periode lijken de Hazesjes weer een hecht gezinnetje. Niemand weet of er echt een liefdeshereniging komt, maar Rachel Hazes is alvast voorstander. “Als hij naar Monique teruggaat, heeft hij mijn zegen.”

Rachel en Monique leven al jarenlang op voet van oorlog. Daardoor krijgt Rachel haar kleinzoon Dré niet te zien en dat doet haar pijn. Toch draait ze stilaan bij. Als er een verzoening komt, zal Rachel dat steunen.

Relatie met Monique

De zwarte weduwe onthult in Story: “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad. En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen.”

Hoewel het al lang de ronde gaat dat André en Monique terug samen zijn, gelooft Rachel er nog niet meteen in. “Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs.”

André nog bij mama

Daarmee ontkent Rachel dat haar zoon terug bij Monique woont. Er circuleren geruchten dat André bij Rachel wegvluchtte gezien haar relatie met Klaas Otto. “Wat een onzin”, zegt ze daarover.

De weduwe van wijlen André Hazes senior vervolgt: “André woont nog altijd bij me en kan het juist goed vinden met Klaas. Net als dat ik met zijn drie kinderen van 29, 26 en 13 kan opschieten. Klaas en André zitten bij mij thuis vaak met elkaar te praten over alles en nog wat. Ze zijn beiden gek van sporten en ik hoor ze daar vaak enthousiast over spreken. Ik word daar heel blij van.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder