Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes spreekt zich uit over liefdeshereniging André en Monique

Rachel Hazes

De afgelopen periode lijken de Hazesjes weer een hecht gezinnetje. Niemand weet of er echt een liefdeshereniging komt, maar Rachel Hazes is alvast voorstander. “Als hij naar Monique teruggaat, heeft hij mijn zegen.”

Rachel en Monique leven al jarenlang op voet van oorlog. Daardoor krijgt Rachel haar kleinzoon Dré niet te zien en dat doet haar pijn. Toch draait ze stilaan bij. Als er een verzoening komt, zal Rachel dat steunen.

Relatie met Monique

De zwarte weduwe onthult in Story: “Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad. En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen.”

Hoewel het al lang de ronde gaat dat André en Monique terug samen zijn, gelooft Rachel er nog niet meteen in. “Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs.”

André nog bij mama

Daarmee ontkent Rachel dat haar zoon terug bij Monique woont. Er circuleren geruchten dat André bij Rachel wegvluchtte gezien haar relatie met Klaas Otto. “Wat een onzin”, zegt ze daarover.

De weduwe van wijlen André Hazes senior vervolgt: “André woont nog altijd bij me en kan het juist goed vinden met Klaas. Net als dat ik met zijn drie kinderen van 29, 26 en 13 kan opschieten. Klaas en André zitten bij mij thuis vaak met elkaar te praten over alles en nog wat. Ze zijn beiden gek van sporten en ik hoor ze daar vaak enthousiast over spreken. Ik word daar heel blij van.”