Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes over relatie met Klaas Otto: ‘Voelt aan als verraad’

Rachel Hazes

Het gloednieuwe showbizz-stelletje Rachel Hazes en Klaas Otto zijn nu al niet meer bij elkaar weg te slaan. Zaterdag onthulde Rachel dat ze stapelverliefd is en dat is wederzijds. De tortelduifjes waren zondagmiddag bij een benefietwedstrijd voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Een stralende Rachel vertelde aan Shownieuws: “We hebben het heel erg leuk samen.” Klaas Otto bevestigt: “Ja ik vind haar heel erg leuk. We hebben het leuk samen.”

Stapelverliefd

Zaterdagmiddag was de zwarte weduwe voor het eerst openhartig over haar nieuwe vlam. Klaas vroeg Rachel om ‘verkering’. “Ik ben echt stapel op Klaas. Hele leuke man, hele lieve man. Ik ben echt trots op hem […] We hebben het echt fijn samen, dat is belangrijk”, vertelt Rachel.

Rustige periode

Beiden hebben ze het razend druk, maar nu genieten ze van een rustigere periode. “Ik denk dat Klaas nu wel op het goede moment in mijn leven is gekomen. En het klinkt heel raar, André heeft natuurlijk best wel een grote zaak nagelaten. Dus je bent eigenlijk 24/7 met André bezig. En op de één of andere manier – als ik de hele dag met André bezig ben – vind ik het heel moeilijk om een man in mijn leven toe te laten.”

Klein beetje verraad

Rachel zit wel met een dubbel gevoel. “Ik zie dat dan toch een klein beetje als verraad. Ik denk dat nu het goede moment is dat Klaas in m’n leven is. We hebben rust, je bent niet de hele dag met André bezig, dan kun je het ook eens over wat anders hebben.”