-

Nieuwste

Rachel Hazes over relatie met Klaas Otto: ‘Voelt aan als verraad’

Rachel Hazes

Het gloednieuwe showbizz-stelletje Rachel Hazes en Klaas Otto zijn nu al niet meer bij elkaar weg te slaan. Zaterdag onthulde Rachel dat ze stapelverliefd is en dat is wederzijds. De tortelduifjes waren zondagmiddag bij een benefietwedstrijd voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Een stralende Rachel vertelde aan Shownieuws: “We hebben het heel erg leuk samen.” Klaas Otto bevestigt: “Ja ik vind haar heel erg leuk. We hebben het leuk samen.”

Stapelverliefd

Zaterdagmiddag was de zwarte weduwe voor het eerst openhartig over haar nieuwe vlam. Klaas vroeg Rachel om ‘verkering’. “Ik ben echt stapel op Klaas. Hele leuke man, hele lieve man. Ik ben echt trots op hem […] We hebben het echt fijn samen, dat is belangrijk”, vertelt Rachel.

Rustige periode

Beiden hebben ze het razend druk, maar nu genieten ze van een rustigere periode. “Ik denk dat Klaas nu wel op het goede moment in mijn leven is gekomen. En het klinkt heel raar, André heeft natuurlijk best wel een grote zaak nagelaten. Dus je bent eigenlijk 24/7 met André bezig. En op de één of andere manier – als ik de hele dag met André bezig ben – vind ik het heel moeilijk om een man in mijn leven toe te laten.”

Klein beetje verraad

Rachel zit wel met een dubbel gevoel. “Ik zie dat dan toch een klein beetje als verraad. Ik denk dat nu het goede moment is dat Klaas in m’n leven is. We hebben rust, je bent niet de hele dag met André bezig, dan kun je het ook eens over wat anders hebben.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder