Connect with us

Nieuwste

Maxime Meiland laat baby in winkel achter om uitgebreid te gaan shoppen

Maxime Meiland

De kijkers van Chateau Bijstand zijn verbijsterd over een vreemde actie van Maxime Meiland. Ze gaf haar baby Vivé zonder schaamte aan een winkelbediende van de kringkoopwinkel om ongestoord te kunnen shoppen. Maxime liet dus een wildvreemde oppas spelen.

Maxime vond het niet gezellig om tijdens het winkelen op haar baby te moeten passen. Daarom parkeerde ze de baby bij het personeel. Aan een medewerkster die ze in een gang tegenkomt vraagt ze: “Hallo mevrouw, wilt u misschien heel even een oogje in het zeil houden bij Vivé?” Dat vindt de medewerkster helemaal niet erg en Maxime laat het slapende kindje achter bij de vrouw.

Geen zorgen om Vivé

Nu ze vrij spel heeft, begint ze uitgebreid te shoppen met moeder Erica. Op haar lijstje stonden een kinderwagen voor Vivé en een bank voor de hondjes.

De twee dames zijn de baby compleet vergeten. Dat is iets wat de kijkers maar niet kunnen snappen. Op Twitter gaan de kijkers los. “Ik zie dat Maxime haar baby even bij medewerkers van de kringloop parkeert, zodat ze even lekker ongestoord kan winkelen. Meid, waar zit je verstand joh?”, klinkt het. “Waarom laat je je kind ergens staan om te gaan shoppen? Wat gaat er dan door je hoofd?!”, tweet een andere gebruiker.