Connect with us

Nieuwste

Linda de Mol neemt Oekraïense vluchtelingen in huis

Linda de Mol heeft vijf Oekraïense vluchtelingen in huis genomen. Haar manager Xenia Kasper bevestigde het nieuws aan De Telegraaf.

Xenia laat weten: “Linda heeft vijf mensen in huis genomen. Een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Ook de moeder van de vrouw is meegekomen naar Nederland. Zij wonen echt bij Linda in huis, dus niet in een tuinhuis of iets dergelijks.”

Nu ze haar partner in januari uit haar huis zette naar aanleiding van het The Voice-schandaal heeft ze immers plaats genoeg.

Haar manager maakte vorige week bekend dat Linda haar werkzaamheden voor televisie opnieuw oppakt. Ze werkt momenteel aan een televisieserie op SBS6 waar ze de hoofdrol speelt. De zender geeft binnenkort meer informatie vrij over het project.