-

Nieuwste

Jeroen Rietbergen nu al afgekickt van seksverslaving en terug in Nederland?

Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen is opnieuw opgemerkt in de luchthaven. Het lijkt erop dat hij na anderhalve maand afkicken van een seksverslaving terugkeert naar Nederland. De vraag is of Linda hem weer in huis neemt?

Nog voor de heftige reportage van BOOS gaf Jeroen Rietbergen toe dat hij zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag jegens The Voice-kandidaten. Linda de Mol twijfelde niet en gooide hem op straat. Korte tijd later was hij onderweg naar Amerika om daar in een gespecialiseerde kliniek af te kicken van zijn seksverslaving.

Jeroen terug bij Linda?

Gisteren is Jeroen gezien op de luchthaven van New Jersey. Dat is te zien op beelden die juicekanaal Fawry Not Sawry deelde op Instagram Stories. Dit zou betekenen dat hij klaar is met zijn traject en dat hij onderweg is naar Nederland. Maar staat Linda te springen om hem terug in huis te nemen?

Vandaag gaf Johnny de Mol aan dat Jeroen niet meer welkom is bij Linda. Linda schaamt zich nog te diep. “Als je bedenkt wat Jeroen allemaal heeft gedaan, dan voelt Linda daar heel veel schaamte”, vertelt Johnny in de podcast 30 Minuten Rauw.

Johnny vindt het wel een goede zaak dat Jeroen zich liet behandelen. “Gezond is het natuurlijk niet. Daar moet je gewoon echt hulp voor zoeken, wat nu ook gebeurt. Er is nu heel veel kapotgemaakt.”

Linda is ook slachtoffer

Johnny geeft mee dat Linda op dit ogenblik wellicht nadenkt of ze überhaupt nog terugkeert op televisie. “Van: heb ik nog zin om met een gouden koffer de trap af te lopen? Maar Linda is sterk. Die komt echt wel sterk terug, maar ook zij is gewoon een slachtoffer.”

Hij vervolgt: “Er is iets gebeurd in haar leven. Ze is haar man kwijt, ze heeft half Nederland op haar dak, werd gewantrouwd, ze moest zich ineens gaan verantwoorden voor iets. Maar zij is heel sterk, dus ze komt er wel. Ze gaat zich beraden op wat ze allemaal gaat doen en gelukkig heeft ze die mogelijkheid om daarvoor te kiezen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder