Connect with us

Nieuwste

Heeft Famke Louise nou keihard gelogen onder ede?

Famke Louise

Dennis Schouten en Jan Roos gaan in beroep tegen de uitspraak in de zaak van Famke Louise. Dat lieten ze gisteren weten tijdens de laatste uitzending van Roddelpraat. Ze denken een goede kans te maken nadat een geheime video van Famke lekte.

De zangeres startte een juridische procedure tegen de heren omdat zij een onuitgebracht nummer lieten horen. Volgens Famke was dit nummer privé en schreef ze het uitsluitend voor zichzelf.

Verboden lied

Nu lekte er een video uit van Famke waarop te zien is dat ze het nummer zelf zingt op een feestje. “Ik kreeg een bericht van iemand en die zei: ‘Dat liedje dat jullie hebben laten horen… Oktober 2020 hebben wij haar ingehuurd en heeft ze bij ons in huis gezongen’. En daar hebben wij beelden van”, verklapt Dennis.

In de video is te zien hoe Famke in een huiskamer optreedt voor een man of vijftien. Famke is ook betaald voor dat optreden.

Gelogen

Omdat Famke dus zelf optrad met het onuitgebrachte nummer, menen Jan en Dennis een kans te hebben in beroep. “Ze heeft keihard gelogen”, besluiten ze.

In de rechtszaal beweerde Famke nog dat het nummer was opgenomen met een telefoon. “Maar ze laat gewoon de afgemixte versie horen. Het auteursrechtelijke verhaal is dus naar de knoppen”, zegt Jan. Heeft Famke keihard staan liegen voor de rechter?