Connect with us

Nieuwste

Ex-vrouw doet boekje open: ‘Poetin is een vampier’

Poetin in ijsbad

Vladimir Poetin was voor zijn relatie met turnster Alina Kabeva getrouwd met Lioudmila. Enkele jaren voor hun scheiding deed ze haar verhaal bij een schrijfster.

De scheiding is op 6 juni 2013 officieel aangekondigd op de Russische televisie. Sindsdien houdt Lioudmila de lippen stijf op elkaar. Voor hun scheiding deed ze echter een boekje open over Poetin bij schrijfster Irene Pietsch, een goede vriendin.

Vampier

Amités doet uit de doeken hoe de relatie tussen Lioudmila en Poetin langzaam maar zeker verslechterde. “Hij is een echte vampier”, vertelde Lioudmila naar verluidt. De vrouw omschreef hem met een koelkast omdat hij zo ijskoud is.

Poetin had ook geen respect voor haar passies voor astrologie en spiritualiteit. Daar was hij heel neerbuigend over. Hij was razend en zei tegen de schrijfster dat ze een standbeeld verdiende als ze drie weken met zijn vrouw zou kunnen spenderen.