Connect with us

Nieuwste

Beelden: Zoon Julian brengt resten Bibian Mentel naar laatste rustplaats

Dinsdag was het alweer een jaar geleden dat Bibian Mentel overleed aan de gevolgen van kanker. Zoon Julian en haar man Edwin brachten haar resten naar haar laatste rustplaats. Ze legden het ontroerende moment vast op video en deelden het op de sociale media.

Onder de video schrijven ze: “Samen Bibian naar haar laatste rustplaats gebracht. Intens, mooi, emotioneel, liefde, positiviteit, gemis, en nog heel veel meer liefde omschrijven deze dag. Vanaf morgen gaan we weer aan je dromen werken lieve Bieb, nu gaan we een paar drankjes drinken op jou!”

Fans van de snowboardster krijgen er allemaal kippenvel van. “Jeetje mannen, wat doen jullie dit toch weer mooi en dapper!! Tranen over mijn wangen”, laat een volger weten. Een andere fan schrijft: “Dat ze maar als ster en engel van jullie hart mooie snowboard tochten mag maken over de voor haar zo geliefde berg.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bibian Mentel (@bibianmentel)