-

Nieuwste

Beelden: Zoon Julian brengt resten Bibian Mentel naar laatste rustplaats

Dinsdag was het alweer een jaar geleden dat Bibian Mentel overleed aan de gevolgen van kanker. Zoon Julian en haar man Edwin brachten haar resten naar haar laatste rustplaats. Ze legden het ontroerende moment vast op video en deelden het op de sociale media.

Onder de video schrijven ze: “Samen Bibian naar haar laatste rustplaats gebracht. Intens, mooi, emotioneel, liefde, positiviteit, gemis, en nog heel veel meer liefde omschrijven deze dag. Vanaf morgen gaan we weer aan je dromen werken lieve Bieb, nu gaan we een paar drankjes drinken op jou!”

Fans van de snowboardster krijgen er allemaal kippenvel van. “Jeetje mannen, wat doen jullie dit toch weer mooi en dapper!! Tranen over mijn wangen”, laat een volger weten. Een andere fan schrijft: “Dat ze maar als ster en engel van jullie hart mooie snowboard tochten mag maken over de voor haar zo geliefde berg.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bibian Mentel (@bibianmentel)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder