-

Nieuwste

Beelden: Ondanks alle heisa laat Jaimie Vaes haar billen vergroten

Jaimie Vaes

Het is duidelijk dat Jaimie Vaes heel wat kopzorgen heeft. Ze is mishandeld door haar ex Lil’ Kleine en brak ook met hem. Ze staat onder toezicht van de jeugdbescherming en binnenkort moet ze haar huis uit. Toch vindt Jaimie het een uitstekend moment om haar achterste te laten vergroten.

Jaimie onderging gisteren een drastische transformatie. Ditmaal waren het geen fillers in haar lippen, maar in haar billen.

Duizenden euro’s

Ze post een voor- en na foto van de behandeling en tagt de medische kliniek House of Bratz. Op de rechtse foto toont ze haar billen na de behandelingen en op de linkse foto zien we haar billen ervoor.

De kliniek geeft mee dat Jaimie 250 milliliter fillers in haar billen kreeg gespoten. Volgens de kliniek kost 200 milliliter al 5.000 euro. Dat betekent dat de billenbehandeling van de brunette nog ietsje meer kostte. Omdat ze het resultaat op de sociale media deelde, kreeg ze daarvoor vermoedelijk een fikse korting.

Prioriteiten

Jaimie Vaes vond de billenbehandeling dus prioriteit in haar leven. Toch zou je, met alle zorgen die ze heeft, denken dat er belangrijkere dingen zijn. Maar ja, billen zijn nu eenmaal levensbelangrijk, zelfs als je binnenkort met je zoontje op straat staat.

Jaimie Vaes

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder