Connect with us

Nieuwste

Beelden: Ondanks alle heisa laat Jaimie Vaes haar billen vergroten

Jaimie Vaes

Het is duidelijk dat Jaimie Vaes heel wat kopzorgen heeft. Ze is mishandeld door haar ex Lil’ Kleine en brak ook met hem. Ze staat onder toezicht van de jeugdbescherming en binnenkort moet ze haar huis uit. Toch vindt Jaimie het een uitstekend moment om haar achterste te laten vergroten.

Jaimie onderging gisteren een drastische transformatie. Ditmaal waren het geen fillers in haar lippen, maar in haar billen.

Duizenden euro’s

Ze post een voor- en na foto van de behandeling en tagt de medische kliniek House of Bratz. Op de rechtse foto toont ze haar billen na de behandelingen en op de linkse foto zien we haar billen ervoor.

De kliniek geeft mee dat Jaimie 250 milliliter fillers in haar billen kreeg gespoten. Volgens de kliniek kost 200 milliliter al 5.000 euro. Dat betekent dat de billenbehandeling van de brunette nog ietsje meer kostte. Omdat ze het resultaat op de sociale media deelde, kreeg ze daarvoor vermoedelijk een fikse korting.

Prioriteiten

Jaimie Vaes vond de billenbehandeling dus prioriteit in haar leven. Toch zou je, met alle zorgen die ze heeft, denken dat er belangrijkere dingen zijn. Maar ja, billen zijn nu eenmaal levensbelangrijk, zelfs als je binnenkort met je zoontje op straat staat.

Jaimie Vaes

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending