Connect with us

Nieuwste

Beelden: Lil’ Kleine reageert voor het eerst op mishandeling

Lil' Kleine

In een videoboodschap op Instagram reageert Lil’ Kleine voor het eerst op de feiten van mishandeling jegens Jaimie Vaes.

De rapper erkent schuld en beseft dat hij heel lang fout en ongezond heeft geleefd. Lil’ Kleine geeft daarmee inderdaad toe dat hij heel wat mensen pijn heeft gedaan. “Ik zie in dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd, (…) dat ik mezelf niet ben geweest”, steekt de artiest van wal.

Hij erkent dat hij fouten beging en dat hij daarvoor hulp nodig heeft. De rapper zegt dat hij nu in Thailand is om de professionele hulp te krijgen.

Tot slot realiseert hij zich dat hij niet het voorbeeld was dat hij wil zijn voor zijn kind en voor de jeugd in Nederland. “Ik wil dat jullie weten dat ik jullie heel erg mis en dat ik jullie snel hoop te zien”, sluit de rapper zijn boodschap af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)