Connect with us

Nieuwste

Beelden: Lachende Lil’ Kleine doet ons de groeten vanuit Thailand

Lil' Kleine

Lil’ Kleine is na zijn vrijlating vrijwel meteen afgereisd naar het paradijselijke Thailand. Daar zou hij aan zichzelf geen werken. Nu laat de rapper voor het eerst van zich horen. Hij is druk aan het sporten. En hij is niet alleen.

Alsof er totaal niets aan de hand is, post Lil’ Kleine een video vanuit een sportschool in Thailand. Hij zat nochtans wel enige tijd in de cel en de problemen stapelen zich op. Toch doet hij alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

Sporten met meisje

Showbizzkanaal Reality FBI toont de beelden. “Het is je boy Lil’ Kleine. Ten eerste helemaal kapot en helemaal vanuit Thailand.” In de video is ook te zien dat hij zeker niet eenzaam is. De rapper is namelijk samen met een vrouw aan het sporten. Lil’ Kleine geeft nog mee dat ze een heel goede vriendin van hem is.

Agressietraining?

Onlangs kwam aan het licht dat de rapper voor lange tijd in Thailand zou blijven. Een goede vriend onthulde dat hij daar aan zichzelf zou gaan werken. Naast zou drugsprobleem zou hij ook iets willen doen aan zijn agressieproblemen. Het is niet duidelijk of deze video kadert in zijn agressiebeheersing, maar hij heeft het in elk geval meer dan uitstekend naar zijn zin.