-

Nieuwste

Beelden: Lachende Lil’ Kleine doet ons de groeten vanuit Thailand

Lil' Kleine

Lil’ Kleine is na zijn vrijlating vrijwel meteen afgereisd naar het paradijselijke Thailand. Daar zou hij aan zichzelf geen werken. Nu laat de rapper voor het eerst van zich horen. Hij is druk aan het sporten. En hij is niet alleen.

Alsof er totaal niets aan de hand is, post Lil’ Kleine een video vanuit een sportschool in Thailand. Hij zat nochtans wel enige tijd in de cel en de problemen stapelen zich op. Toch doet hij alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

Sporten met meisje

Showbizzkanaal Reality FBI toont de beelden. “Het is je boy Lil’ Kleine. Ten eerste helemaal kapot en helemaal vanuit Thailand.” In de video is ook te zien dat hij zeker niet eenzaam is. De rapper is namelijk samen met een vrouw aan het sporten. Lil’ Kleine geeft nog mee dat ze een heel goede vriendin van hem is.

Agressietraining?

Onlangs kwam aan het licht dat de rapper voor lange tijd in Thailand zou blijven. Een goede vriend onthulde dat hij daar aan zichzelf zou gaan werken. Naast zou drugsprobleem zou hij ook iets willen doen aan zijn agressieproblemen. Het is niet duidelijk of deze video kadert in zijn agressiebeheersing, maar hij heeft het in elk geval meer dan uitstekend naar zijn zin.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder