Connect with us

Nieuwste

Arjen Lubach stopt nu al met gloednieuwe De Avondshow

Arjen Lubach

Begin april zullen we het een week lang zonder De Avondshow met Arjen Lubach moeten doen. In de week van maandag 4 tot en met donderdag 7 april zijn er op NPO 1 in de plaats daarvan optredens van enkele Nederlandse stand-up comedians te zien.

VPRO laat weten: “Ook avondshows hebben soms pauze nodig, om daarna weer fris en scherp door te kunnen gaan. Zelfs die van Arjen Lubach.”

Vanuit de Avondshow studio wordt dan het vervangende Avondshow Stand-ups uitgezonden. Iedere avond zijn er dan twee cabaretiers te zien. Het gaat om Hans Sibbel, Glodi Lugungu, Raoul Heertje, Kim Schuddeboom, Martijn Koning, Alex Ploeg, Pieter Derks en Serine Ayari.

Het nieuwe dagelijkse televisieprogramma van Lubach ging van start op 21 februari. De pauze komt er na een reeks van vijf weken met telkens vier uitzendingen per week. Het programma begint opnieuw op 11 april.