Connect with us

Nieuwste

Anouk krabbelt terug: toch weer coach bij The Voice

Anouk

Meteen nadat de beerput bij The Voice open ging, besloot Anouk om per direct te stoppen als coach. Het is niet geweten of er nog een nieuw seizoen komt, maar als dat zo is, overweegt de zangeres toch weer als coach terug te keren.

Anouk verklapt in De Coen & Sander Show op Radio 538 dat RTL niet blij was met haar vertrek. Peter van der Vorst was woedend.

Bek houden

Anouk legt uit: “Hij begon te gillen dat ik een backstabber was en dat we alles samen hand in hand moesten oplossen, want we hadden zo’n goede band. Nou ja, dat heb ik helemaal niet. Ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak, dus dat vond ik een beetje vreemd. Ik zei: ‘Gast, hou gewoon je waffel dicht.”

Eerst praten

Daarna bleef het stil vanuit RTL. “Ik weet helemaal niet wat er gaat gebeuren. Ik heb niks meer gehoord. Ik heb echt serieus niemand meer erover gesproken.” De zangeres weet dus ook niet of de talentenjacht ooit nog terugkeert. “Het feit dat ik eigenlijk nog niets heb gehoord voorspelt ook niet veel goeds. Voordat je weer doorgaat met een programma moet er eerst goed gepraat worden met iedereen om te kijken hoe je de dingen anders gaat doen.”

Anouk opnieuw coach

Maar als The Voice toch terugkeert, bestaat de kans dat dit opnieuw met Anouk als coach is. “Dan zal er eerst een flinke bezem door de toko moeten worden gehaald”, geeft ze nog mee.