-

Nieuwste

André Hazes rampetampt in Amerika met getrouwde vrouw

André Hazes

In Amerika reist André Hazes verschillende steden af om een documentaire te maken over zijn leven. Tijdens zijn laatste doortocht had hij het wel heel gezellig met een regisseuse. “Deze vrouw is getrouwd”, klinkt het.

Yvonne Coldeweijer zegt dat de zanger tijdens zijn reizen naar de Verenigde Staten vaak een cameraploeg meeneemt. “De documentaire wordt door André zelf betaald. Hij heeft een productiemaatschappij in de arm genomen en hij betaalt dat hij zelf wordt gefilmd en gevolgd”, meldt Yvonne.

Getrouwde vrouw

De opnames voor de documentaire begonnen toen hij nog samen was met Sarah van Soelen. Die beelden wil de zanger eruit knippen. Hij wil vooral zijn ontdekkingsreis door Amerika tonen. Hoewel het de laatste keer zo leek dat hij alleen was, weet Yvonne Coldeweijer dat er ook een cameraploeg mee was.

Tijdens zijn laatste trip woonde de zanger een concert van Dua Lipa bij. “André heeft tijdens dat concert gezoend met Cheeru Mampeay, de regisseuse van zijn eigen documentaire”, onthult de roddelqueen. “Vervolgens is hij de volgende ochtend samen met haar uit zijn hotelkamer gekomen, gespot door een spion. Maar deze vrouw is getrouwd.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder