Connect with us

Nieuwste

André Hazes rampetampt in Amerika met getrouwde vrouw

André Hazes

In Amerika reist André Hazes verschillende steden af om een documentaire te maken over zijn leven. Tijdens zijn laatste doortocht had hij het wel heel gezellig met een regisseuse. “Deze vrouw is getrouwd”, klinkt het.

Yvonne Coldeweijer zegt dat de zanger tijdens zijn reizen naar de Verenigde Staten vaak een cameraploeg meeneemt. “De documentaire wordt door André zelf betaald. Hij heeft een productiemaatschappij in de arm genomen en hij betaalt dat hij zelf wordt gefilmd en gevolgd”, meldt Yvonne.

Getrouwde vrouw

De opnames voor de documentaire begonnen toen hij nog samen was met Sarah van Soelen. Die beelden wil de zanger eruit knippen. Hij wil vooral zijn ontdekkingsreis door Amerika tonen. Hoewel het de laatste keer zo leek dat hij alleen was, weet Yvonne Coldeweijer dat er ook een cameraploeg mee was.

Tijdens zijn laatste trip woonde de zanger een concert van Dua Lipa bij. “André heeft tijdens dat concert gezoend met Cheeru Mampeay, de regisseuse van zijn eigen documentaire”, onthult de roddelqueen. “Vervolgens is hij de volgende ochtend samen met haar uit zijn hotelkamer gekomen, gespot door een spion. Maar deze vrouw is getrouwd.”