Connect with us

Nieuwste

Aan kanker zieke Nadège heeft nog één grote droom

Nadège

Het gaat niet goed met de voormalig huishoudster van Chateau Meiland, Nadège Coffinet. Nadège is getroffen door kanker en moet de komende tijd bestralingen en een operatie ondergaan. Uiteraard wil ze terug gezond worden, maar ze heeft nog een andere vurige wens.

Onlangs onthulde Nadège dat ze aan darmkanker lijdt. De ziekte lijkt nog slechter dan aanvankelijk gedacht. Ze laat het hoofd echter niet hangen. Haar grote droom is om naar Nederland te reizen voor een hereniging met de Meilandjes.

Grote shock

De huishoudster vertelt: “De situatie is zo ernstig dat ze het onderzoek dat voor april stond gepland, niet afwachten. De ziekte zit in een groot deel van mijn darm.” Deze week begon ze met de bestralingen. “Dat zal twee maanden duren. Dat was een enorme shock om te horen. Zo hopen ze dat de pijn weg gaat en het rustiger wordt in mijn dikke darm. En dan gaan ze bekijken wanneer de operatie kan plaatsvinden.”

De komende tijd zal haar leven grotendeels bestaan uit bezoeken aan het ziekenhuis. “Mijn leven staat op z’n kop. Dit is het ergste scenario dat je kunt bedenken. Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat.”

Grote droom

Ze wil natuurlijk beter worden, maar ze zou ook graag nog eens met de Meilandjes willen optrekken. “Ik zou dolgraag met mijn hond Eliot naar Nederland willen komen en dan gaan wandelen over het strand van Noordwijk, waar de familie Meiland woont.”

Hoewel er wel eens ruzie is geweest, mist ze de Meilandjes heel erg. “Ik zou ze zo graag nog een keer terug willen zien. Door corona kon ik van de ene dag op de andere niet meer werken op het chateau. Nu ik vaak thuis ben, denk ik na over mijn leven. Dat is niet altijd makkelijk geweest. Bij de familie voelde ik mij thuis, alsof ik bij ze hoorde.”