-

Nieuwste

Zangcarrière van Glennis Grace is officieel voorbij

Glennis Grace

Sinds de vermeende geweldsdelicten in de Jumbo in Amsterdam eisen velen op tot een boycot van Glennis Grace. En dat op een ogenblik dat haar carrière al in vrije val was. Haar vermogen is in 2020 al gedaald met een half miljoen euro.

Sinds de knokpartij heeft het imago van de zangeres een zware deuk gekregen. Zij en haar zoon hadden een ernstige aanvaring met het personeel van een supermarkt. Niet echt slim, want ook voordien ging het al barslecht met haar carrière.

Klap van half miljoen euro

Haar in 2013 opgerichte bedrijf G Note BV is flink in waarde gedaald. Haar eigen vermogen bedroeg in 2019 nog 577.000 euro en in 2020 viel dat terug tot amper een ton. “Een klap van bijna een half miljoen euro”, meldt BekendeBuren.

Annuleringen

Door haar agressie in de supermarkt zal haar waarde alleen nog maar meer dalen. En dat na de coronamaatregelen waardoor Glennis al lange tijd niet kon optreden.

Haar eerste optreden is ondertussen geannuleerd en haar fans haken bij bosjes af. Ze moest normaal optreden in The Harbour Club in Amsterdam, maar daar zien ze haar liever niet komen. Glennis zelf trekt er zich niets van aan. Via Instagram laat ze weten dat we nooit van haar zullen afkomen en dat dit haar alleen sterker zal maken.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder