-

Nieuwste

Koen Kardashian onthult hoeveel geld per maand hij uitgeeft aan coke

Koen Kardashian

Koen Kardashian was maar liefst tien jaar lang verslaafd aan drugs. Nu is hij voor het eerst openhartig over zijn drugsgebruik. “’s Ochtends bij mijn koffie snoof ik al. Vijf gram per dag, dat is veel. Ik sliep niet, was altijd wakker.”

De televisiepersoonlijkheid zat jarenlang aan de cocaïne, maar toch ontkende hij altijd een probleem te hebben. Aan LINDA-meiden geeft hij toe: “Er gingen verhalen rond dat het niet goed met me ging, maar ik deed alsof er niks aan de hand was. Als mijn ouders vroegen of ik een probleem had, zei ik: ‘Nee, tuurlijk niet, het gaat goed’.”

Bom geld aan cocaïne

Koen dacht altijd dat hij zonder hulp zou kunnen afkicken. Zijn druggebruik werd alsmaar heftiger en hij begon in te zien dat het hem alleen niet zou lukken.

Hij snoof tot vijf gram per dag. Dat komt neer op zo’n 7.500 euro aan coke iedere maand. “Stiekem begon ik in mijn eentje thuis te gebruiken. ’s Ochtends bij mijn koffie snoof ik al. Vijf gram per dag, dat is veel. Ik sliep niet, was altijd wakker”, klinkt het.

Afkicken

Vorige zomer besefte Koen dat hij moest afkicken. Daarvoor trok hij naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika. “Het was een kwestie van leven of dood. Inmiddels ben ik negen kilo aangekomen, kun je nagaan hoe dun ik was. Ik zat in een vicieuze cirkel waar ik niet meer uitkwam.”

Dat afkicken was makkelijker gezegd dan gedaan. “De kliniek vroeg mijn dierbaren een heel lelijke brief aan mij te schrijven.” Die brieven werden dan voorgelezen tijdens groepssessies. Dat was voor hem het kantelpunt. “Die van mijn broer vond ik het pijnlijkst. Hij schreef dat voor hem zijn leuke, lieve, gezellige, humoristische, zorgzame broertje al jaren dood was.”

Hoe gaat het nu met Koen?

Ondertussen woont Koen weer bij zijn ouders in Nederland. “Triggers blijven er altijd, het is makkelijk om in mijn oude patroon te vallen. Gelukkig is dat niet gebeurd, en dat gaat ook niet gebeuren”, vertelt hij over zijn huidige toestand.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder