Connect with us

Nieuwste

Eloise vindt zichzelf te dik en neemt drastische beslissing

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje maakt meteen werk van haar goede voornemens voor het nieuwe jaar. De gravin onthulde eerder al dat ze best onzeker is over haar lichaam. Daar wil ze dus dringend iets aan doen. “Gemiddeld 5000 stappen per dag”, laat ze weten.

In Beau Monde bekende Eloise dat ze zich heel onzeker voelt over haar lichaam. Ze liet optekenen: “Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft.”

Slechte dagen

Eloise houdt van mode en probeert zich altijd stijlvol te kleden. Toch kampt ze met heel wat onzekerheden. Ze vraagt zich soms af of haar lichaam wel goed uitkomt in haar kleding. In het verleden vond ze vooral haar benen niet mooi. Daar is ze nu al een beetje over. “Waarom denk ik dat mijn benen dik zijn? Ik sta er nu iets nuchterder in, maar natuurlijk heb ik soms mindere dagen.”

Haar goede voornemen voor het jaar is dan ook meer bewegen. “Voornemen 1: gemiddeld 5000 stappen per dag per week”, schrijft ze bij een Instagram video.