-

Nieuwste

Dochtertje Robert Doornbos na grote niertumor terug met spoed in ziekenhuis

Robert Doornbos

Oud-autocoureur Robert Doornbos en styliste Chantal Bles beleefden deze week de schrik van hun leven. Dochtertje Jada (6) is deze week met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een dubbel buikvirus. Het meisje is twee jaar geleden kankervrij verklaard. Volgens Doornbos was het virus bijna fataal. “We moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen.”

De Formule 1-presentator legt op Instagram vandaag uit waarom het even stil was op zijn sociale media. “De reden dat het de afgelopen dagen zo stil was bij ons op Instagram is omdat we met spoed werden opgenomen met onze lieve Jada. Dit keer door een dubbel buikvirus, dat haar bijna fataal werd.”

 Uitgedroogd

Doornbos zegt dat hun dochter op heel korte tijd bijna compleet uitgedroogd was. Ze was in een voorstadium van een shock. “Dit kan heel ernstig zijn. We zijn enorm geschrokken en moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen.”

De ouders beseffen dat Jada een sterk meisje is en een goed beschermengeltje heeft. Doornbos is iedereen heel dankbaar voor de steun. “En dankbaar dat wij zoveel steun om ons heen hebben en dank voor alle lieve vragen of het wel goed met ons ging.”

Kankervrij

Jada kreeg in 2018 de diagnose van een grote niertumor. Na de operatie onderging het meisje chemotherapie. Na de laatste behandeling in januari 2019 is ze uiteindelijk kankervrij verklaard. “Wat een emotie, wat een ontlading”, lieten Chantal en Robert toen weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RobertDoornbos (@robertdoornbos)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder