-

Nieuwste

Deze twee grote namen ook genoemd in The Voice-seksschandaal

The Voice

De beerput van het seksschandaal in The Voice moet helemaal open. Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex van Linda de Mol, was de eerste kop die rolde. Tegen Ali B loopt een aangifte en ook Marco Borsato wordt beschuldigd van aanranding. Nu worden er nog twee grote namen gelinkt aan het schandaal.

Het gaat om regisseurs Sander Vahle en Martijn Nieman. Sander is eveneens een ex van Linda en ze hebben samen twee kinderen. Hij zat mee in de regie van The Voice en de eigen crewleden wijzen hem aan in deze zaak.

Een andere grote naam is Martijn Nieman. Hij was betrokken bij de regie van The Voice en The Voice Senoir. Opvallend is dat hij gisteren plotseling al zijn sociale media offline heeft gezet. Het gaat om Linkedln, Facebook en de website van zijn productiebedrijf Radical Film & Television.

Wie van deze twee mannen heeft boter op zijn hoofd? Wellicht weten we donderdag naar de aflevering van BOOS meer.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder